??!!

fredag och regn.. boooooring! men men, augusti e Kaaaaaaaaall... fryser här i vår lya..! så har skruvat upp lite värme på de iskalla elementen!!
Ikväll blir de Almgr och fira mammsen och fillan som fyllt år! =).. ska bli skoooj!  Synd att mandy inte hinner komma hem, men är de insparksveckor så är det! 

Nu måste vi skynda så vi inte blir sena.. får väl helt enkelt skriva mer någon annangång när jag INTE pluggar Mickroekonomi... Sheeeeet, jag tror inte ja klirrar denna kurs för det  algebra, derivata och det ena efter de andra! Räkna ut ekvationer pallar jag iaf..

Men, nu gick jag!!
Allmänt | | Kommentera |

Jaajaa...

Nu är de då dags för den skojiga skolan att ta fart! I morgon bär de av till Kalmar sen verkar de inte finnas ngn hejd på hur mycket föreläsningar de kommer vara!! Men men, då får man lite struktur på vardagen iaf...Storförlust i helgen med fotbollen, skoj skoj! Eller inte.. får föröska komma igen mot HFF på lördag... Vi har ju fortfarande en liten chans faktiskt... Kollar lite friidrott nu.. skoj när de e massa sport på TV tycker jag! =)...  nu ska ja äta lite lunch iaf... Blir träning med kosses lag idag.. haha.. de ska nog gå bra det! =).. hehe..
Allmänt | | 3 kommentarer |

Sunshine.!!

Idag skiner solen... så underbart..Så mkt piggare och gladare man blir !! Jag försöker för tillfället få tag i min pappa o bilen för att bege mig ut till Skönstavik för en dag i solstolen! hehe...
bara sega och få lite sol på sig.... men självklart har pappsen kundmöte så han inte går att nå!! Har ju extranyckeln till bilen men vågar inte gå upp och ta den! Kan ju bli helt fel om han nu ska ha den till något speciellt.. Så sitter snällt här och hoppas han ringer snart!... brrr.. men vill komma iväg nu så fort som möjligt!
Kul för alla som börjar skolan idag, klart solen ska skina! hehe.. en annan börjar på tisdag och ha ångest nu faktiskt.. inte upplagd och sugen att sätta mig i skolbänken! Är nog skoltrött som man kallar de men får bita ihop!! Sista året sen är man ju faktiskt Civilekonom, ingen skit! hehe...

Näääähääää...nu ska ja dammsuga av lägenheten, vänta på att pappa ska ringa! Annars springer ja ut på stan och gör av med hela lönen som kom idag! I brist på annat.. hehe...

Allmänt | | Kommentera |
Upp