Ikväll ere dags..

för teeeeentan!  ( Lina, va inte så säker på att jag klarar den)
 Det jag precis gjort, kom på mig själv, är att sysslat med "Sandbagging", dvs, sätter inte upp höga krav på mig själv för att bli glad om jag skulle klara den! En form av "Self-handicapping",  jo ni ser, lite har allt gått in i huvudet!

Ska läsa igenom allt en sista gång nu och sen iväg och jobba lite på dagiset...

Här har ni en av Sveriges roligaste, Johan Glans;  =)
http://www.youtube.com/watch?v=r95trQsqfxk&mode=related&search


LINA fyller 23 idag! GRATTIS gumman, kan ju tyvärr inte ge dig en kram live.. Du får den i juni! ;) Ha en fin dag och ta hand om dig! Tänker på dig!


 / Cornelia
Allmänt | | Kommentera |

Tuesday...

Inte blev de ngn träning på Vallen igår inte, känns som det är lite typiskt VIF Dam..alltid blir de snöväder när vi ska ut på grus!
Blev en kortislöpning hem bara, när jag väl ställt in på mig träning och ätit därefter måste ju energin få komma ut!
Idag blir de psykologiplugg av hela slanten! Känns som ja kommit en bra bit nu så får se hur det går i morgon! Tur att man får ha boken, inte lika tur att jag är så kass på engelska att det inte hjälper mig ändå!

Sega månader framöver nu, blir mycket träningar och matcher hit och dit så svårt att hitta kvalitetid med David.. Sitter faktiskt och saknar honom nu, och det är bara 2 timmar sen han åkte! 11 tills han kommer hem.. =/...

Precis vart ute på en promenad runt stan med Sara så nu har man lite rödmosiga kinder och är pigg i huvudet inför förmiddagens studeranden! Ska göra mig lite havregrynsgröt och te tror jag, men först blir de en dusch i vår nyskurade dusch!

Allmänt | | En kommentar |

What about it?!

Efter påtryck(ning), singular, att uppdateraså kan ja passa på att skriva några rader i min rätt ouppdaterade blogg.  ;o)
Har funderat till och från om jag verkligen ska skriva det jag vill?! Men jag tror jag hoppar över det, många skulle nog tycka att jag är rätt knäpp! haha..såå...

har väl inte så mkt att skriva! Har psykologitenta på onsdag, super kul verkligen! har inte läst sista delen än..
har panik över att jäkla arbete i Aktiekunskapen med, finns ingen information om mitt ämne överhuvudtaget! Smidig gjort att inte kolla upp det innan..

Första utepasset på grus idag med, ska bli kul! Större ytor att röra sig på, annat än AL-hallen! hehe.. Träningsmatch på fredag , var ett tag sen man spela match! 
Nu ska jag göra mig i ordning, ska upp och hjälpa till i tennishallen 1.5 timme idag! hehe..jag som är såå grym på tennis! ;o)

Bye*
Allmänt | | Kommentera |
Upp