snart är det dax..

för redovisning som jag inte är så förtjust i! =/... skönt att det är på svenska idag iaf... får trösta mig med de.. kan mitt, det jag ska säga, så känns bra! Det kanske inte blir så hemsk trots allt..  vi får se, vi får se..

precis sett en debatt i godmorgon sverige om skoluniformens vara eller inte vara i Sverige.. själv skulle jag nog tycka att skoluniform i unga åldrar skulle vara bra, faktiskt.... Det finns klyftor , och i det samhället som skapas idag kommer de klyftorna öka ännu mer.. Alla har inte råd att köpa nya kläder till sina barn hela tiden och en gemensam klädsel skulle kunna ge alla samma möjlighet...
Demokraterna i USA hade haft debatt i går med, GO Hilary Clinton, härligt med en kvinnlig kandidat till presentposten. Hoppas hon håller hela vägen...

Allmänt | | Kommentera |

smygande träningsvärk

dagen till ära... känns skönt då vet man att simningen gav lite igår! men ack, inte skönt att känna sig stel i hela kroppen och framförallt i axelpartiet tillsammans med nacke! får be om lite massage ikväll men antar att inte blir ngt av den varan! ;)
kom precis hem från en skön uppfriskande promenad.. så skönt när solen lyser! men nu börjar de nästan bli lite skumt ute, snart skymmer de... egentligen skulle klockan vara fyra nu ju och då skulle david kommit hem.. hehe... ska hoppa in i duschen och sen bänka mig i soffan framför mina böcker.. kl 1610 är de ju One Three Hill och för mig är det inkörsporten för att det är kväll! då tänder jag alla ljus i tv-rummet och mysstämmingen är ett faktum... hösten är allt bra härlig ibland!!
Allmänt | | Kommentera |

promenad....

NU så, nu är vi klara med arbetet och redovisningen inför imorgon! Känns skönt.. har även opponerat på två andra arbeten, hunnit med att fika och äta lunch! Vi är riktigt snabba tilda och jag! =) ska bli skönt i morgoneftermiddag då man kan lämna mackrokursen och dess olika komponenter bakom sig..!
har vart nere och lämnat priser till årsfeste idag på kansliet med lina samt shoppat billig kyckling på ICA så kvällen middag blir självklart kyckling! Även att david fick två val.. ;)
nu sitter jag och väntar på att emma ska höra av sig så vi kan ut och gå i solskenet..! ska bli skönt att röra lite på påkarna!! Gårdagens simning blev riktigt hård, 1 km på 20 minuter, inte så illa men sen var jag trött också! Lillisen orka inte riiiiktigt med i mitt tempo.. ;) haha... eller hur fiff? 
Allmänt | | En kommentar |
Upp