gäsp...

sitter i GULLRINGEN och väntar på david som är på något jäkla möte... phu... inte trodde jag de skulle ta mer än1,5 timme då hade jag inte kört han..haha..
men har iaf fått lite gjort inför skolan i morgon så får se de positivt... negativa är att jag är döhungrig och vi ska träna om 2 timmar vilket innebär att jag kommer äta allt för sent men men...
nu har jag börjat få tristess och vet itne vad jag ska ta mig för på internet som är kul så hamnade här en liten stund.. han bör väl komma snart annars lämnar jag kvar honom!

imorgon bär de av till kalmar och denna tid om 24 timmar sitter jag på föreläsning.. föreläsning mellan 15-18.. härlig tid! mmm.. men ska sova hos syster till fredag så de ska bli skoj!.. =) fredagkväll blir lugn hemma eftersom både jag och david har träningsmatch på lördag! Gissa vart vi ska..KAAAAALMAAAAR, som att jag inte har nog med resor dit! hehe.. Davids bröder kommer i helgen så på lördag ska vi ut och äta.. Ska bli jätte kul, träffar dom inte allt för ofta!..

nehepp för helv..... KOM NU!
Allmänt | | Kommentera |

dax igen..

nu ska jag ta mig  kragen och börja skriva lite mer kontinuerligt igen.. ;)

vad har hänt sen sist.. en del iaf!... =).. Lördagen blev kanon, fick besök av Tomas, Jossan och Hilda samt Lina och Axel på kvällen! Riktigt trevligt! senare på kvällen blev vi lite fler och ja kom inte i säng förrän  runt tre.. söndagen behövs inte skriva om.. usch! en så där dag man lovar sig själv att ALDRIG dricka mer.. men tjena!  ;o)

igår köpte david och jag bil! haha... en lite vit toyota så nu blir de nog åka av ett tag! lina var med mig ut och gjorde upp affären..  vi var ju inte så vana vid sånt men tycker vi klirra de riktigt bra! så... jaaa, då var man bilägare..  måste se till försäkring idag med...

idag blir de skrivning utavbara den, dock inte här utan på en rapport i kursen jag läser nu!..  ikväll är det träning igen, skoooj.. hanna har bränt en ny skiva med... dock, alla minisar, Barbie Girl är fortfarande med! ( ni som tjatar om den jämt) .. haha...
Allmänt | | 3 kommentarer |

funderar starkt...

på att lägga ner skrivandet här lite, har redan gjort det iofs.. iaf för ett tag för just nu finns inget behov..haha..
men men., kan ju klinka lite då och då när ja känner för de.. tiden har inte funnits de senaste dagarna och kommer inte göra framåt heller då jag kommer bli en flitig kalmar besökare nga veckor... stort arbete som ska fixas och klirras!..

helg nu och de blåser enormt ute... david har precis åkt iväg och ska spela match och jag funderar på en promenad MEN det blåser ju som sagt.. hur skönt blir de?! Fast solen skiner iofs.. =)
Efter lunch blir de fika med jossan och hilda.. blir mysigt! ... kvällens melodifestival blir tillsammans med lins och axel samt lite öl och vin antar jag!  =) men nu ska ja snöra på mig skorna och bege mig utåt i blåsiga sverige! brrr....
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp