blev för mörkt...

med svart bakgrund.. var jobbig att se tillslut när jag kom in! Nu vill man ju bara att de ska bli ljust och vår så dår får de vara vitt! =)...

onsdag eftermiddag vecka 5, inte mycket att hänga i granen! Kommit till de läget i studerandet att man tycker att man kan de mesta, dvs lite av varje men inte super bra! Känner att man inte vet vad man ska plugga på och så sätter man igång och läser igenom allt en gång till och upptäcker att det inte fastnar ngt extra... lite som; de man kan, det kan man... haha...
jag ser fram emot lördag.. sen får jag börja med nya kursen/na och det ska bli riktigt riktigt skoj! KUUUUUL att återigen få syssla med Marknadsföring, trots de man ändå valde att läsa! Sen att skolan pluppar in lite extra härlig ekonomi vissa stunder kan man inte göra så mkt åt än att ta det med en klackspark! hehe..

Låt grussäsongen gå fort nu och ge oss GRÄS! Är riktigt lockande när man ser sånna här härliga bilder.. =)


    


Allmänt | | 3 kommentarer |

parkerad...

hemma på almgränden...

här blir det lättare att koncentrera sig utan att man har tusen andra saker som bara måste göras!
Frukost med mamma innan hon gick till jobbet och nu sitter jag här och har hittat en "lär dig lätt"- gudie på internet om mikro ekonomi som jag läser med stora ögon..synd att jag inte hittat denna tidigare.. lite lättare språk än vad dr petre använder, dvs inga ihopkrånglade meningar som man måste läsa tre gånger innan man förstår!..

jag får göra tentan i vimmerby fick ja veta! Det känns skönt att slippa åka till kalmar lördag morgon igen, bara ta cykeln ner till högskolecentrum!
Allmänt | | Kommentera |

early morning..

uppe 0530 idag.. skulle som sagt åkt till kalmar men blir hemmastudier.. kände under gårdagskvällen att jag inte kunde låta en hel av tre pluggdagar gå.. är inte så redo än så...låg och vände och vred på mig fram till kl 0300 innan jag kunde bestämma mig.. kunde bara inte sova och vakna klarvaken kl 05 när klockan ringde!
Prata me lina (har ju läst denna kurs) och hon tyckte jag skulle vara hemma och plugga, så så fick de bli!.. tack linsen! =).. sviker dig på kustis idag men nästa gång kan du räkna med mig! alltid..hehe..

nu har ja dratt upp alla lakan ur sängen...( så ja inte kan lägga mig igen) näe skämtosiodo, dags att tvätta och byta lakan och tänkte fixa de innan de blir studier.. huvudet är inte allt för piggt efter 2 timmars sömn men får väl ta en nnap lite senare under förmiddagen eller lunchen... nu är jag faktiskt skapligt pigg så!! =)
Allmänt | | Kommentera |
Upp