Jag var halv...

... i fyrtio minuter...:)

var på damkommitte möte på Ceos alldeles nyss, utan min lilla älskling. Han var hemma med pappa och sov så skönt! Vaknade nu nyss precis så då var de dags för lite mat och nerslagning i soffan och nu sitter vi och hejar på Sverige och Kosse mot England! Viktigt med en pinne idag iaf så de slipper Tyskland i kvarten! Fast kanske bättre att slå ut dom redan då!..

Bara idag har Elton verkligen skrattat och pratat lite - vad fort de går - eller hur säger man! Plötsligt händer det!!

Fasen nu tog England ledningen - KOM IGEN NU SVERIGE!
Allmänt | | Kommentera |

Ny bärbar dator, tack!

Vi har fått låna mamma och pappas ena bärbara dator sen i lördags! deras internet har lagt ner så när de väl får tillbaka de ryker min kompis här i soffan.. Vår bärbara tackade för sig i början av sommaren och vi klarar oss bra med iMacen med man blir rätt bortskämd med en dator i soffan så man kan kolla på tv samtidigt!

Funderar på att kanske nalla av min skatteåterbäring och ínvestera i en ny liten vän till oss - den billigaste som finns ska vi ha! Blir bara en surfdator - den andra är ju ändock nr 1!! .. Något som absolut ska inhandlas är en bärbar hårddisk - där ska alla våra bilder ligga i säkert förvar ifall ngn av datorerna väljer att följa den andra datorns väg!!


Finns de ngt mysigare än en sovande, mätt och mysig bebis på magen?
Allmänt | | Kommentera |

Glupsk liten bebis...

Lillen här hemma är lite glupsk tror jag! Om de råkar gå lite längre än normalt innan han får mat suger han så frenetiskt att han blir röd i ansiktet och tillslut måste avbryta för en liten luftpaus innan han är på det igen! Tror de är därför han får lite ont i magen efter och kräks en hel del - har precis kräkts ner hela mig, eller hela min morgonrock om jag ska vara noga! Jag har börjat med att avbryta honom så han lugnar ner sig och känner mig super dum när jag lite diskret tar bort honom .. hehe... När Elton sen efter maten tuttar frenetiskt på sin tutte låter han som Maggie Simpson! Så himla gulligt! Med det tuttbehovet han har hade vi aldrig lyckats klara oss utan tutte! Kred till föräldrar som gör det - hur lyckas ni?!

Nu har vi precis ätit, kräkts, kissat och kräkts lite till här! Man är verkligen fräsch känner man... Kräks lite här och var på kläderna bekommer en inte så mycket och duscha som förr är inte att tänka på! En femminutare hinns med vid tillfälle! Iofs, visst skulle jag kunna duscha mellan matpassen men då det är samma visa nästa gång kan man lika gärna vara lite kräkig! En kväll spydde han ner fyra tröjor - så jag har gett upp! 
Ett råd till mig själv; Använd handuk på axeln!
Jag; Jo jag vet, men glömmer alltid den där handduken och kommer på de precis då de sker...

Nu ligger Eltion och leker i babygymmet! De roliga är att han har börjat skratta och göra miner tillbaka till oss nu! Då smälter man och blir en månad själv och grymtar och har sig! 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp