Bländad..

som Empis skrev i morse! Man vaknade av att bli bländad av solen.. vilken härlig dag det ser ut att bli!
Ingen match för david däremot träning vilket innbär att jag styr kosan åt hultsfred/Vena istället till stugan för lite sol , luft, korvgrillning och kanske lite skridskor.. :)

alternativet var ev linköping meeeen, vem vill gå inomhus och shoppa när solen skiner så fint som idag?!  till kvällen ska vi till Jossan och Thomas och lilla Hilda.. Nu är de inte långt kvar tills de blir fyra!! Så härligt... .:)

nu blir de lite frulle o sen ska ja lägga en liten hand vårt hem som behöver städas av lite.. seeen, ut i friskaluften!!
Allmänt | | Kommentera |

kvällens middag..

jag la ner planerna på plankstek och de blev istället en gammal hederlig tacogratäng från borås tiden.. jag var vekligen sugen och satte igång direkt när jag kom hem från matchen.. de gick smärtfritt och bra fram tills dess jag tar fram gratängen och sätter den på bordet och känner att den inte luktar som de ska..
- Åh måste vara "minicremefraichen" jag råkade köpa som är mer rinnig och inte lika bra som den andra tänker jag och slår mig ner i soffan då jag helt plötsligt inser..

JAG GLÖMDE TACOKRYDDAN..

De som står framför mig/oss är bara vanlig köttfärsås med philadelfiaost och Cf i en salig blandning, inget salt eller peppar eller ngt som helst smaksatt.. Jag blev som vanlig när något går emot irriterad och förbannad då de inte kommer smaka som de ska.. Slutade med att vi kryddade i efterhand vilket gick ok ändå men min älskade gratäng var sig inte lik..=/

Nu är de film som gäller...
Allmänt | | Kommentera |

Das UltraLjud..

De första vi möttes av var en gäspande krabat som uppenbarligen är lika sömning som sin mor.. :) nä, de får vi hoppas att han/hon inte är.. O nej, vi vet inte vad den blivande bebisen är för en liten en.. Jag "våga" inte fråga faktiskt..hehe.. MEN nu är ja inte lika säker längre på att det är en pojke längre! såå.. nu får vi säga han/hon framöver..;)

Efter morgonens härligheter var det tillbaka till jobbet och stressen som gällde.. Hinner fasen inte med hälften vad jag bör.. Osen kommer de bara mer och mer hela tiden..men de e kul! dagarna springer iväg så de är skönt! Blev en lunch nere på ALV, riktigt gott! Nu ska jag snart ner och handla lite och därefter bräsa ut till Storebro för att se tjejerna lira mot pojkarna! !..

Nästa helg ska vi troligen till Sthlm med Davids familj och träffas hans bröder! Får hoppas att de INTE lägger en träning för grabbarna på lördagen för då blir jag irriterad! Men, det är ju män som planerar och då verkar dagar och tid inte spela någon roll alls. hmm.. de ska vara en tjej till sånt, man måste ju se till de praktiska!!

Le och var glad!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp