Livet i Småstaden

Das UltraLjud..
De första vi möttes av var en gäspande krabat som uppenbarligen är lika sömning som sin mor.. :) nä, de får vi hoppas att han/hon inte är.. O nej, vi vet inte vad den blivande bebisen är för en liten en.. Jag "våga" inte fråga faktiskt..hehe.. MEN nu är ja inte lika säker längre på att det är en pojke längre! såå.. nu får vi säga han/hon framöver..;)

Efter morgonens härligheter var det tillbaka till jobbet och stressen som gällde.. Hinner fasen inte med hälften vad jag bör.. Osen kommer de bara mer och mer hela tiden..men de e kul! dagarna springer iväg så de är skönt! Blev en lunch nere på ALV, riktigt gott! Nu ska jag snart ner och handla lite och därefter bräsa ut till Storebro för att se tjejerna lira mot pojkarna! !..

Nästa helg ska vi troligen till Sthlm med Davids familj och träffas hans bröder! Får hoppas att de INTE lägger en träning för grabbarna på lördagen för då blir jag irriterad! Men, det är ju män som planerar och då verkar dagar och tid inte spela någon roll alls. hmm.. de ska vara en tjej till sånt, man måste ju se till de praktiska!!

Le och var glad!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress