varför tänker man bara och inte handlar?

japps, hade ja gjort som jag tänkte för ca 3 veckor sedan att köpa en liten hårddisk och lägga över alla bilder och dokument som man vill ha kvar på för att  vara på den säkra sidan - Ja, då hade de varit säkert nu!! 
Vår dator har troligen craschat - KUL! Snälla Pontus och Carro var här en sväng ikväll och kollade lite och jo, den måste nog ominstalleras - vilket innebär att jag i detta nu- i felaktigt läge- lägger över alla dokument med en oroande känsla av att datorn väldigt snart kan lägga av och allt kan vara borta! Men har kommit en bra bit nu så en del är sparat iaf..

Hur som, en bärbar hårdisk står på inköpslistan framöver! Kanske även en liten dator om denna inte går att få att fungera! Vem vet.. Hursom - varit en skön skön söndag!
Vilken match mamma och pappa fick se nere på San Siro i Italien i eftermiddag. Inter-Atalanta 4-3 och två mål av allas vår Zlatan! Kan de bli bättre?  Hade gärna suttit där nere med dom nu i en ljummen italiensk majkväll och druckit ett glas rött och bara njutit! :) Lite avis är man allt...

NU ska ja fortsätta min städning av Davids garderob ;) Sen är de min som väntar...
Allmänt | | Kommentera |

sovmorgon..

inatt letade jag fram min ögonbindel då de nästan var ljust ute när det var dags att sova.. denna lilla härliga uppfinning gjorde att ja slog upp ögonen först kl 1030 i morses... underbart att sova ut lite.. =) har inte sovit så länge på kanske ett halvår - men då har ja inteheller varit vaken till tre iofs.. :)

gårdagen var riktigt trevlig.. länge sen vi träffa Lina och Axel! Måste göras om oftare.. Idag blir en riktigt slapparsöndag.. har vattnat blommorna än så länge och plockat ur diskmaskinen! Vår lilla datorn är CP:ig.. måste ha hjälp att fixa den.. har massa där på som inte får försvinna ju!..grrr...

Vill även passa på att GRATULERA Lisa och hennes Andreas till deras lilla flicka som kom till världen i veckan nga veckor för tidigt! Så skönt att höra att ni mår bra alla.. STORT GRATTIS från oss! 
Allmänt | | Kommentera |

nyss hemkommen..

Jag, jaaaa, jag har varit nere på öltältet, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle iår! Eller jag visste att vi skulle dit och äta lite mat med LIna och Axel men kunde inte tro jag skulle komma hem vid kl 01.. :) 
Jätte jätte trevlig kväll men lite kallt nu på slutet - tar nog ett tag innan fingrarna tinar helt.. Lovat att hämta david om en timme med.. inte kan han gå och jag vet inte om jag vill att han ska gå heller.. lite halvt på lyset nu när jag gick! hehe..

hepp, ska dressa om och försöka vila lite innan jag ska neråt stan igen..
Allmänt | | Kommentera |
Upp