Vaccinbiverkning...

Natten till fredag vaknade Elton kokhet - 39 grader visade tempen på! Fick i honom lite alvedon men han hade svårt att somna och komma till ro så var 40:e minut ca bröt han ut i storgråt! ´:( Allt beror på de tremånaders vaccin som han fick i torsdags - stackars liten!  Nu mår han bätte efter ett par mysiga dagar i huvudstaden - som tur är!

Hade dock nästan bestämt mig på natten för att ställa in allt och sitta och vagga honom hela helgen hemma i soffan så han skulle må bra eftersom jag tyckte så synd om honom - ni som fick mig på andra tankar- TACK, vi har haft de kanon i Sthlm och höjdpunkten var ju helt klart fredagsfinalen i Idol! Har visst skymtats i TV vilket gör att jag måste kika på reprisen i morgon! haha..

Hursom, Elton e grym på att sova i bilen - sov hela vägen från Sthlm utan nga probelm! Nu har jag dock problem att få lillen trött! Han käkar på sin hand för fulla muggar när han sitter i babybjörnen på magen! Uppdatering med bilder från vår lilla tripp kommer under morgondagen, om jag orkar och hinner! Vi har lite på tapeten í morgon - ska bli en kul söndag!! 
Allmänt | | Kommentera |

Snygging..Elton kommer bli så fin i sin nya skjorta och slips som han fick av mormor och morfar och mostrarna idag på tremånadersdagen! :)Känns outfitten igen?! Kanske påminner lite om hur pappan i huset brukar klä sig ibland!

Nu ska jag kika klart sista delen av "Mammas pojke" sen väntar nog sängen!!
Allmänt | | En kommentar |

Inget fredagsmys i soffan framför IDOL...

...men väl på plats i studion i Nacka, hejandes på Mariette! :)

Alisa har fixat en biljett till mig (så supersöt) så vi ska uppåt huvudstaden och åker fredagförmiddag!!
Vi ska övernatta hos Davids bror Martin som bor i just  Nacka vilket gör att jag kommer befinna mig ca 10-15 min från mina älsklingar! Lördagen sen blir de nog lite shopping i Sickla köpkvarter och eventuellt en liten fika med Alisa och Mary! Mysig helg är vad som väntar!!.. Vi åker nog hem lördag eftermiddag och tar söndagen hemma - allsvensk avslutning och årsdag är vad som väntar då!!

Redan nu börjar jag få ont i hjärtat över att lämna Elton i flera flera timmar, en hel kväll - men de kommer gå bra! Mitt lilla hjärta...♥

 

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp