300 vs 9...

Idag blir jag 300 månader och Eltonmannen 9 - han har bara 291 kvar för att komma upp i den ringa åldern av 26! Idag har han även funnits hos oss lika länge som han låg och grodde inne magen och för 18 månader sen var han inte större än ett sesamfrö därav smeknamnet "Sesse" han bar under graviditeten! :)

Idag är det alltså 30 april och Valborg, de innebär även att jag blir ett år äldre! Grattis till mig själv! :) Blev uppvaktad av mina finaste i morse i sängen och fick superfina vinglas som David kikat ut - helt underbara är dom! Det bjöds även på riktigt varmchoklad (ingen oboy här inte) toppad med grädde och köttbullemacka - David överraskar! ♥

Nu har Elton och jag varit och handlat på ICA för att slippa rusningen i eftermiddag - så nu ska jag bara torka golv innan jag sätter igång med att baka lite tårta! Sen blir de lite lek med grannarna sen är de nog dax för David att komma hem och förgylla vår eftermiddag. Nu är de dax att dra på radion på högsta volym och poppa till Salem Al Fakir- I better keep on walking!
Allmänt | | 7 kommentarer |

Tömda!

Mina sömnreserver är nästintill tömda! Jag behöver ett par timmars sammanhängande sömn för att fylla på dom! Hoppas den natten kommer - snart..
I natt när Elton började bli orolig igen fick han Ipren istället för Panodil! Tycker att de hjälpte bättre. De har jag alltid tyckt Ipren gjort när vi använt på lillen. Nu kastar jag Panodilen - den gör honom nästa mer aktiv anser jag.

Jag har, efter febrilt tandletande, nog hittat en liten kommande gadd - den åttonde! De förvånar mig inte att de är tänder - han har haft så ont innan när de kommit så varför inte även nu. Stackars lilla hjärtat! Hoppas den spricker igenom snart så vi får sova - alla tre. Stackars David blev förpassad  till soffan i natt för att om möjligt få lite skön sömn - Elton låg och pustade och stönade jämte mig och krävde uppassning var och varannan halvtimme. Jag gör de så gärna - allt för han...

Nu ska vi snart köra igång "Operation Tippen" - jag ska bege mig ut och plocka fram allt skräp som ska med så vi bara kan lasta när kärran kommer.  Elton sover - de borde jag med egentligen göra! Men det är mycket man borde göra...

Gómorron världen!
Allmänt | | 3 kommentarer |

Vad var de som hände?!

I natt har vi inte sovit mycket, iaf inte jag!  0245 var klockan när Elton ÄNTLIGEN kom i ro efter antal turer med perioder av vakenhet, sömn och orolighet.
Det verkar som han har ont i magen för han bökar och stökar runt i sömnen ett tag innan han brister ut i ljudlig gråt! MIn lilla pärla! På dagen sen är han pigg som en nötkärna och far runt här på golvet. Jag är inte lika pigg idag... SOm tur var fick vi sova till halv nio - vi satte upp en mörk rullgardin i Eltons rum igår, det var jag glad för nu i morse om de nu var den eller nattens bravader som föregick sovmorgonen!

Farfar ringde förut när vi vaknat och bjöd på kroppkakslunch idag, underbart sätt att starta dagen på! Jag blev glad och tröttheten försvann! Vi bestämde även att vi ska besöka tippen i morgon och lassa av massa skit från vårt garage, förråd och trädgård.

Ikväll ska vi heja på Zlatan - vi har en egen lite Ibra här hemma- finaste Ibran.!!

Allmänt | | En kommentar |
Upp