Grattis Mackie..Grattis på födelsedagen killen!
Hurra Hurra Hurra Hurra

Allmänt | | Kommentera |

Vi zappar...

.. mellan Agenda med partiledardebatt, blåsningen och I en annan del av Köping!
Vi har efter en seg dag ätit lite kebab till avslutning av en frosshelg utan dess like - jag som skulle tänka på detta med maten! Men OJ vad gott de har varit.. :) Men nu får de vara slut på det...

Idag kom David föräldrar och hjälpte oss att floa veden så nu kommer bilen in i garaget igen! Det var skönt att få de fixat för känner jag rätt hade veden fått ta slut innan vi hade fått in bilen igen! :) Efter att vi sovit alla tre i nästan två timmar senare på eftermiddagen hasa jag mig ur pyjamasen och sen bar de av till farmor och farfar för lite Premier Leauge fotboll - jag lyckades pricka in resulatodds så 140 kr rikare efter denna dag! haha..

jaa, nu ska jag slänga på min pyjamasen igen, stoppa in nga vedträn i kaminen och krypa ner jämte David under täcket! Det får avsluta denna vecka!!
Allmänt | | Kommentera |

Söndagslugn..

Jag fick sova länge i morse - jag mår inte tipptopp. Min hals gör ont och näsan rinner! Man skulle nog kunna säga att sjukan går runt lite här i huset.. Usch usch.. Men hoppas jag ska bli bättre under dagen - jag hatar känslan av att inte känna sig helt pigg!! Hursom, hade ändå tänkt ta en lugn och skön dag utan någon träning så behöver inte vbara allt för ledsen.  Men i morgon är jag inbokad på spinning kl 18 - huuuu jag måste ta mig dit och genomföra passet! Har den senaste månaden haft en anledning att inte spinna varje måndag och nu är jag till på köpet uppsatt på en cykeln så nu ska jag ta mig i kragen!  :)

Elton fick en jätte fin polisbil igår när vi hade Davids morbro och moster på besök! Vi fick också en del tips från Håkan, som kan värmesystem, hur vi ska få värmen att funka bäst här i huset !Hoppas de funkar nu! :)
Denna lär de åkas på här inne framöver! :) Men igår fick han ta hjälp av farmor!

På seneftermiddagen och kvällen var vi på kanonkalas på Östra Tullport - god mat och dryck och härligt sällskap! Helt jätte bra! Robinsonfinal med - jag vet inte hur jag tycker de slutade - har typ bara sett de sen i onsdags så låter de vara osagt! Verkar som de var mer intriger iår än de varit på länge bara!Elton fick med paket på kalasen, på sin halvårsdag! Han öppnade på sitt egna lilla säregna sätt- blöter ner pappret så de går sönder! hehe..

jaa, nu är de söndag- David är med min mor och far och röjer snö vid stugan och jag är hemma med lilleman! Det är för kallt att vara ute idag - igår med för den delen! Jag ser fram emot en promenad när kylan lagt sig - de ska bli varmare i början av nästa vecka sägs de?! Vi får hoppas de har rätt
Allmänt | | Kommentera |
Upp