Prioritera?!

Jag måste prioritera - det är helt enkelt så!

Jag hinner just nu inte med att blogga - jag tycker själv det är tråkigt, men sant! Det snurrar i huvudet hela dagarna när jag sitter på jobbet med det ena nya efter det andra. Att komma hem till mina älsklingar löser upp mitt tillstånd av stressgrötigthuvud och jag njuter av att umgås med dom, därmed blir de tystare än tyst här på bloggen. Jag ger inte upp , jag kommer blogga när jag hinner. Ibland ingen, en, två eller tre gånger om dagen. 

Igår kikade vi Spanien-Portugal och käkade pizza. Lite gott rödvin intogs av mig och Sara efter att vi njutit av den dyraste fantan Sara köpt någonsin tror ;)

Idag snoozade jag lite extra, insåg att mina minuter vid frukostbordet som jag lovat mig själv att ta varje morgon fick se sig besegrade av sömnen. Frukost intogs i all hast och visst var jag på jobbet i utsatt tid. Jag är väldigt sällan sen - då mår jag inte bra. Eftersom jag inte är sen att dömma andra som inte håller utsatt tid är de viktigt att man själv sköter sig. That´s it!

Senare väntar nya Wallanderfilmen och taco med David - myskväll med andra ord!
Allmänt | | 2 kommentarer |

Ditt&Datt..

jag kom inte på någon rubrik - ibland kan jag sitta flera minuter och undra vad jag ska ha - inte idag.

Heltidsarbetande småbarnsmamma
, nästa episod i livet är i rullning. Jag går ut lugnt, jobbar två veckor, tar fyra veckors semester för att köra igång stenhårt i höst igen! Dagen har gått bra - fick en trötthetsdipp hemma efter vi ätit middag här runt sextiden för att piggna till och kikar nu på VM med min fina David.
Grabbarna grus har badat i stora polen hela dagen idag och Elton har varit så nöjd och glad. Säkerligen glad att slippa tjatmorsan några timmar och ha pappa alldeles för sig själv!  På det stora hela var de jätte kul att vara tillbaka idag - tur att man gillar sitt jobb! - jag brydde mig inte ens om att solen har lyst hela dagen, en helt underbar sommardag.Allmänt | | Kommentera |

Idag ju..

Idag är idag , dagen då jag börjar jobba igen!

Mitt hus och mina fina pojkar sover och jag mumsar gröt och kaffe för fulla muggar! Första riktiga arbetsdagen på ett år cirkus! Känns ok faktiskt! :)

Blogga när solen skiner och det är sommar är som ni vet en svaghet jag har! I helgen har vi njutit av vädret och umgåtts med nära och kära för fulla muggar. Det har givit oss ny energi.

Om två veckor vaknar jag upp i Kroatien - det ni!
Allmänt | | Kommentera |
Upp