Veckostart...

Måndag igen - vi vaknade vid 0545 och somnade om gott på soffan till 08! Då började Elton dagens lek medan jag halvslumrade under täcket tills jag hörde att de porlade -Elton hade hittat pappas vattenbägaren från gårdagen och lagt den ner i soffan så vattnet var i en fin pöl på golvet! Dags att pallra sig upp..

Halv tio var vi på BVC och halv elva var de föräldragruppsträff! :)  Mellan där passade vi på att besöka Fillan som fortfarande är hemma i Vimmerby eftersom hon varit sjuk i helgen! Hon åker tillbaka i eftermiddag och på onsdag följer vi hennes väg. På onsdag ska hon dansa bal i Växjö och vi ska dit och titta. Efter de checkar vi in på hotell för att sedan styra bilen mot Kalmaret och syster Amandas examen från Linnéuniversitet! En fullbokad vecka med roligheter. Vi kommer sakna David bara som inte kan följa med...

Nu sover Elton och eftersom vädret tillåter innevarande så ska jag nog försöka dammtorka de dammiga ytorna i huset - de var ett tag sen och nu syns de t.o.m utan solens strålar. Men, vem har tid för städning när de är fint väder ute?
Allmänt | | Kommentera |

The day!

Redan eftermiddag- på förmiddagen har vi hunnit med en fika hos Bertilssons och en sväng på ICA. Nu är maten på G och mina pojkar sover. Den ena av trötthet, den andra för att han inte är helt kry! Trist- vi förösker kurera honom så bäst de går. I eftermiddag och kväll far vi ut till morfars 80:års kalajs!

Vår lördag i korta drag...
Allmänt | | Kommentera |

Snälla moln, stay away...

Idag ska vi göra - INGENTING! Jag ska njuta av att bara gå hemma och slöa och dega! De har varit mycket på vårt schema sista tiden så jag tror både jag och Elton behöver det! Elton har sovit som en kratta inatt, känns de igen! Vad gör vi för fel?! haha. Detta innebär i samma veva att även jag sovit som en kratta och just nu inte är så värst vidare pigg... Vi behöver en slapparfredag helt enkelt med mycket kaffe och hemmalek.

Altandörren är öppen och fåglarnas kvitter hörs in - det ser ut att bli en fin dag men man vet ju aldrig! Blir säkert en del regn under dagen för jag tycker mig mellan gardiner, blommor och fönster se att molnen bullas upp - trist. Det är ju öltältskväll ikväll, i morgon med för den delen men för vår kväll är de ikväll som gäller om vi ska dra oss neråt stan! I morgon ska morfar firar på sin 80-års dag!

Fillan är hemma i Vimmerby igen efter en vecka i Turkiet och två i Växjö - Elton lös upp som en sol när han fick träffa henne en snabbis igår innan vi åkte till Gullringen! Hon kommer och gästar oss efter lunch idag vilket nog kommer uppskattas!  Igår fick lilleman vara med de stora grabbarna på pappas jobb och sparka fotboll - gissa om de var någon som INTE ville åka hem när vi skulle ,men med dygnsura fötter var vi tvugna att åka - vi har inga stövlar till Elton utan bara tunna gympadojjs -vet inte om jag ska köpa ett par stövlar eller inte. Känns som de kommer vara rätt tunga att gå i?!...Elton fick en finfin adidasdress av Fille som han var jätte fin i!
Väl iklädd dressen tog han X antal löprundor runt matsalsbordet och ville bli jagad!

Jag har ont i knäna dag..

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp