Kallt & Klart...

Vilken underbar de ser ut att vara ute. Klart och kallt. Jag ska dressa om om något tag, allra senast innan tre, och bege mig ut och skotta undan snön som kommit under natten och tidig morgon! NU tycker jag det räcker med snö för ett tag, är ändå lite glad att vi nog kommer ha snö till jul!? För visst kan inte denna meter snö som kommit den senaste veckan försvinna så fort?  Ska de fortsätta snöa såhär slår vi förra vinterns snörekord med hästlängder!

Elton är inte jätte förtjust i snön. Tror de mesta är att de snöar när vi varit ute och blåst så han får snö i ansiktet. Han ser ju även ut som en lite michelin i sin termodress vilket nog inte gör de jätte smidigt att ta sig fram! Han slänger sig bakåt i snön när han kommer ut vilket vi tror kommer från dagis och att de andra barnen gör änglar! Lille sötnosen.. Hoppas de är ute på dagis nu och njuter i de fina vintervädret!!!

Jag ska nu faktiskt försöka checka in oss på flyget om lördag! Har aldrig gjort de innan så de blir en ny erfarenhet! Hoppas på det bästa...!!
Allmänt | | 4 kommentarer |

Piggare...

Nu börjar de ordna upp sig vettni! Jag är piggare idag - känns inte som jag har ngn feber kvar vilket var mitt hopp igår när jag knoppade... magsjukan brukar te sig så på mig. Kräääkningnar om natten, hög feber dygnet efter, sen frisk men matt nästa dag. Samma sak denna gång, därför är jag hemma även idag från jobbet men i morgon planerar jag att jobba.. Nu har precis David och Elton åkt iväg till jobb/dagis. Jag tänkte först låta Eltonmannen vara hemma med mig men de blev dagis! Jag vet att han kommer ha de skoj med kompisarna óch nog skulle bli rätt uttråkad här hemma!!... Istället ska Sällskapsreseboxen få rulla i DVD:n och jag ska sova nga timmar innan dom kommer hemåt igen!! Undra när jag var hemma sist, bara jag, i mer än ett par timmar?!

Igår vann Barca med 5-0! Underbart... Vi har inte kanalen dessvärre så David var hos farfar och jag fick snällt vara hemma, såklart! Fick kika på Hollywoodfruarna -  var så intressant att jag sov innan första reklamen och valde att gå och lägga mig i andra...

Nee, dax att ta plats under täcket i soffan!..
Allmänt | | 2 kommentarer |

Jag är sjuk...

INget jobb idag här inte, istället hänger jag i sängen eller soffan.. MAGSJUKA är ingen hitt! Usch usch...
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp