God helg..

Vi har sjukstuga hemma! Elton har haft 40 graders feber nu nga dagar och är inte pigg de minsta! Känns inte som medicinen hjälper heller. Tillåt mig att sucka... Suck..

Vi har med andra ord inte gjort mkt för världen ett par dagar och än är de inte piggelint! Men hoppas han piggnar till snart så de blir ordning på torpet! Just nu sover mini ute i friska luften och jag ligger helt slut i soffan - det tar på krafterna att ta hand om en liten sjukling hela dagarna och inte få sova pm natten!
Allmänt | | Kommentera |

Glory round the fields of Anfield Road!...
I fredags styrde vi bilen mot Skavsta, flyget lyfte till Englandet och tog oss till kuststaden Liverpool. Där stupade jag i säng efter en promenad bortåt Albert Dock - utslagen av magkatarr som jag lyckats dra på mig väldigt lägligt!

På lördagen åkte vi rundtur i en YellowDuckMarine och sjöng så hjärtligt Beatles gamla låt med liknande namn. Sen var de dags för lite lunch, där jag inte fanns på plats och tog mina vänner och sambos i kragen. Att man alltid ska behöva vara med överallt..haha... Det som hände i Liverpool får stanna i Liverpool!  

Hursom, klockan 1530 tog taxin oss ut till Anfield Road! Resans höjdpunkt. Premier Leauge match, Liverpool against Norwich stod på programet. Mycket snart skulle vi stå upp på arenan och sjunga med i "You´ll never walk alone" tillsammans med mer än 40 000 andra! Ståpäls...En mäktig upplevelse...
Matchen slutade 1-1 efter en mindre bra insats av The Reds men de gjorde inte så mkt! Att bara vara där var grymt, häftigt och en otrolig upplevelse! Jag vill mer, nu, gärna igår!


Söndags förmiddagen spenderades även den på Anfield Road, denna gång genom en guidad rundtur på arenan! Vi fick sitta i "King Kennys"-stol, hänga i omklädningsrummen och självklart toucha den berömda "This is Anfield" skylten på vägen ut till the pitch! En rundtur väl värd vartenda öre!

Tillbaka inne i city tog vi en öl på den kända puben The Cavern - där Beatles och många andra kända band rivit av lite låtar under årens lopp! Långt ner under jorden, närmare tre våningar, i en källarlokal satt vi i dunklet och diskuterade allt mellan himmel och jord.
Resten av söndagseftermiddagen spenderades sedan på Liverpool One - ett nybyggt köpcentra mitt inne i Liverpool! Efter en grym lunchbuffé där du mer eller mindre kunde hitta allt du kunde vara sugen på vek grabbarna av och satte sig på en sportsbar för att kika på fotboll medan Jossan och jag gjorde lite affärer. De var även då vi fann de, Englands svar på Ullared, eller?! PRIMARK! Vilken affär - vilka kläder till grymma priser! Vi hängde där till de stängde, mer eller mindre, och ojjade oss för att vi inte kunde köpa mer för vi inte hade vikt tillgodo i resväskan!


Kvällen avslutade vi med middag på ovanämnda sportbar innan vi begav oss till hotellet för en avslutande öl/drink för att avsluta denna weekend! Tidig måndagmorgon tog flyget oss tillbaka till Sverige och våra underbara barn som spenderat helgen med sina mor och far föräldrar! En underbar helg är till ända, en efterlängtad helg i Liverpool med fina vänner! ♥

Borta bra men hemma bäst! Oh yes. Men vi ska åka tillbaka! Det är bestämt. Kanske redan nästa år - om vi inte far åt Spanien. Men tillbaka ska vi!

Love Liverpool!


Och för er som undrar hur de gick med magkatarren så hängde den i fram tills lördagkväll ungefär i full styrka innan den blev mindre och smärre smärtsam! Men jag kämpande dock på så bra jag kunde! :)
Allmänt | | 2 kommentarer |

Rader från sängen en onsdagkväll!...

Hemma från föräldramöte som gick bra!

Jag är ingen aktiv förälder som ställer frågor och undrar så mycket - jag lyssnar mest och bildar min uppfattning om saker och ting. Självklart skulle jag ta till orda om jag ansåg att något inte var rätt - eller så skulle jag lite snygg viska det till David att säga de jag tycker! haha..

Summa summarum är jag rätt nöjd med Eltons dagis, personalen och verksamheten!

Även denna vecka är halvt fullspäckad om kvällarna. Jag gillar inte riktigt de. Jag vill ha min tid med Elton, vill vara hemma och hinna laga mat, bada, och natta! Inte flänga runt, äta mat på stående fot och inte träffa lilleman de få timmar på dygnet vi har möjlighet i veckan. Min mage sa åt mig på skarpen i helgen. Magkatarr...Men nu blir de snart lugnt framöver igen!..

När vi kom hem förut ville Elton åka skridskor och gjorde då så på en matta utplacerad i hallen i ca en timme innan tröttheten tog överhand! Men att somna snabbt en kväll är inte att tänka på! Dessa segdragna sövningar är på väg att få mitt tålamod att tryta! Nu ligger det dock en snusande kille jämte mig och sover som en stock!

En sak till denna dag! Det är julafton om 59 dagar, eller 8,5 vecka om ni så vill! Dax att smått snart börja fundera på klappar!
Allmänt | | Kommentera |
Upp