Ingen elefant, bara jag...!Kan lugna alla som tror att de är en elefant som lufsar runt på
gatorna att de bara är jag som rör lite på kilona igen efter flertalet månaders uppehåll!

4 kilometer i benen idag.
Kroppen känns bra - och att pressa några tider är inte att tala om! Jag är glad jag tar mig runt rundan och glad att kunna löpträna igen! Har verkligen saknat det känner jag! Väntade sex veckor efter förlossningen, jag vet inte om de är för lite, kanske? Men så länge de känns bra och eftersom jag inte hade några problem under graviditeten med foglossning och sedan inte heller en jätte svår förlossning så känner jag att kroppen får avgöra. Och den svarade som sagt som jag hoppades!  Tack fina mamma för barnpassningen under tiden..♥

Fredag i morgon - tacos och Let´s dance final blir kvällens melodi för oss! Visst måste väl Anton vinna? Hursom ska jag öppna den där ostbågepåsen som hånlett åt mig i skåpet allt för länge och tillåta mig själv lite helgmys!

God torsdagsnatt vänner!!!

Allmänt | | Kommentera |

Det knarrar igen!...

Redan torsdageftermiddag! Kaffehäng och lekdejt avklarad! Det gillade vi! Nu har vi ätit lunch, pastasallad från igår, framför Pippi Långstrump och funderar på vad eftermiddagens aktivitet ska bli! Kan bli hemmahäng för hela slanten...

Jag har insett att golvet utanför vårt sovrum börjat knarra, igen. Innan jag blev gravid knarrade de när jag försökte smyga mig in och ut ur sovrummet för att inte väcka Elton! De knarrade dock aldrig när Dave gick. Allt eftersom jag ökade i kilogram slutade de också att knarra för mig..haha.. MEN nu mina vänner är knarret tillbaka - de måste betyda lite att några överflödiga försvunnit på dessa sju veckor! Långt ifrån alla, men ändå! haha.. Jag gillar att de knarrar nu!

Den sista akten
Annars längtar jag efter att inhandla och sätta tänderna i denna bok. Älskar Mari Ljungstedts böcker!  Jag hoppas att jag ska hinna med de under de  varma kommande sommardagarna - på semestern. Just nu finns inte mkt tid till övers. Och om kvällarna somnar jag på tre röda - från de att huvudet läggs på kudden tar de inga tider att falla i djupsömn. Att läsa är nästan inte ens att tänka på!


I skrivandets stund massakerar denna herre mina liljekonvaljer som står på bordet. Plockar ur alla blommor ur vasen men sätter i dom igen men kanske inte superförsiktigt. Orkar inte förmana, just nu. Ibland får man välja sina fighter.  De sjunger ändå på sista versen.. hehe...
Denna lilla madam sover och jag hoppas hon tar sitt långpass för dagen nu - så hon blir lika glad och snäll som hon brukar vara utsövd och mätt senare i eftermiddag..
Älskade små pluttar!
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag...

Vakna och klara för torsdag...Väntar på besök av Emma och Meja! Blir mysigt!

Ser ändock lite småskönt ut ute - inte regn iaf vilket jag räknat med! Men vissa moln ser lite oroväckande ut! Vi hade egentligen planerat ALV idag men vi sköt på det! De kommer ju fler dagar!

För övrigt har David nio arbetsdagar kvar till semester. Om vi ser fram emot det? JA! Och nu vaknade Mila, väl tajmat när vi är klara med frukost och påklädning!
Allmänt | | Kommentera |
Upp