Livet i Småstaden

PIRATKALAS - fel i bokning, kalas och så lite Alfons Åberg.
 
Idag har Elton haft sitt kalas, lite senarelagt eftersom han fyller i semestertider.  Piratkalas var temat, valt av Elton själv och de var skattjakt för hela slanten här! Nu är mamman och pappan ganska så trötta, de små barnen med, den ena sover och den andra hänger framför en film. 
 
 
 
Lördag och veckan är mer eller mindre gjord. Min vecka började inte bra i måndags då jag upptäckte ett stort fel i en resebokning. Morgonen som tidigare börjat lungt och sansat byttes sedan ut och irritation och ilska de första timmarna innan min man trädde in och ordnade upp situationen.  Usch fy blä helvtetesjäklaskit!  
 
I veckan har vi också firat mamma som fyllt år med god fika och tårta. Om kvällarna har vi utkämpat en lite kamp med Mila som inte vill somna själv och kör lite Alfons Åbergs fasoner.
- Mamma, gaga ( vatten).
- Mamma, baassa. (bajsa)
- Mamma Eeeemil mej. ( sjung Emil för mig)
- Mamma, opp?
- Mamma, gaga ( vatten)
 
Med andra ord testar och försöker hon hela tiden att slippa att somna men för varje kväll blir de bättre så förhoppningsvis vinner vi snart. Mila har under sommaren gått och blivit blöjfri om dagarna vilket vi är nöjda med. Några små olyckor har de hänt på dagis om dagarna men annars går de kanonbra! 
 
emelie

Vad duktig hon är mila! Så skönt att slippa blöjor, här hemma går de inte alls bra med det :( inte läggning heller. Leo kommer nog alltid sova hos oss o den lilla i sin säng :) roligt kalas med, var du med utklädd? :)

Svar: JA de är skönt faktiskt men ibland händer de olyckor ;) Jodå, han sover snart i sin säng. Man ska göra de som passar bäst för stunden och inte lyssna på vad man"borde" göra mm mm. Haha, nej - jag var inte utklädd. De fick Dave äran att vara! Mysigt att ses idag vännen <3 Ha en fin eftermiddag! Puss
Cornelia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress