Jag går en kamp...

 

Hjärnan är inte dum. Det är inte för intet jag kom hem efter med fyra chokladkakor härom dagen.
 
De icke bakande chokladbollarna häromkvällen är numer bakade. Jag drog med mig lillpluttan igår som inte var sen att hänga på! Ett smakbett på varje boll hon rullade blev de. 
 
 
Jag går som rubriken säger en kamp. Kampen mot sötsuget. Denna vecka är hemsk. Jag får liksom verkligen lägga band på mig själv och kämpa för att inte trycka i mig allt onyttigt som går. Jag skulle kunna äta allt och de känns som att jag aldrig blir mätt. Ge mig mer mer - MER.  
 
Jag har inget sockerförbud eller godisförbud. Jag äter allt men inte jämt. Godis, chips och allt det där lilla extra försöker jag spara till helgen.
 
Febern hänger fortfarande kvar här i huset. Stackars liten är ganska tagen men vi försöker låta kroppen jobba så mkt som möjligt utan febernedsättande. Fast inför natten blev de supp i förebyggande syfte för att hon ska få sova så mycket som möjligt. 
Jag har jobbat i eftermiddag några timmar och hunnit med en löptur i blåst och snö med Jossan. Skönt när man är hemma nöjd och glad. Fin start på torsdagskvällen där jag sen mestadels kramades med en sjuk liten flicka.

Nu farmen som jag följer slaviskt vilket nog märks! 
Allmänt | | En kommentar |

Sjukt


Här är vi hemma idag. En liten Mila vaknade som en kamin inatt med hög feber och hade svårt att komma till ro vilket innebär få timmars sömn för oss båda.  Elton har varit förkyld, täppt och hes några dagar så han blir också veckan ut så hoppas vi att vi är friskare  till helgen. 
 
Vi hänger just nu i soffan framför Bolibompa medan de blåser kallt utanför fönstret.  Snart ska jag starta dagen genom att hoppa ur morgonrocken och dra på vettiga trasor innan jag ska serva våra små sjuklingar med frukost. 
 


Allmänt | | Kommentera |

Badande tisdagshuliganer...

 
 
♥♥♥
 
Ikväll är David iväg på möte och mina små stjärnor har precis slocknat i sina rum. Ska kika på Farmen nu och sen hoppas jag David kommer hem till Liverpool-Everton som är ikväll. Jag orkar nog max första halvlek efter att ha laddat upp med en sen kopp kaffe. 
 
Jag är så sjukt chokladsugen, undra varför, så överväger att alldeles ensam ställa mig och baka chokladbollar.  Tyvärr skulle de innebära att jag alldeles ensam också skulle sätta i mig alla så de får bli lite knäckebröd istället - inte fy skam det heller.
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp