Hon kommer hem!


Äntligen är de bokat och KLART!
 
Felicia kommer hem över julen i år och stannar hemma under några veckor. Så om cirkus tre veckor är älskade lillasyster åter är på svensk mark för ett tag. Hon lämnar dykarlivet, strand, sol, bad och Bali och kommer hem till förhoppningsvis ett snöigt, kallt och mörkt Sverige! Många hade nog föredragit att göra tvärtom. Jag tillexempel :)  Med ens längtar vi änmer till december, advetent och jul med allt mysigt som det för med sig!  
 
 ♥
Allmänt | | En kommentar |

Sol & barnkåsan!


Igår morse var Elton med och cyklade barnkåsan i Astrid Lindgrens Värld. Vi jublade på morgonen när vi insåg att solen för första gången på mycket länge valde att visa sig i vår lilla stad. Vi njöt i solskenet och hejade på de små barnkåsekörarna under ett par timmar. Avslutade förmiddagen på Stadsmästargården och god lunch. På kvällen blev de pizza med Svenssons och Carolas kväll i Så mycket bättre. Härliga lördag! 
 
Idag var Mila och jag i skogen med Jossan och plockade mossa och ris innan vi började pynta inför advent här hemma. Nu är alla stakar och stjärnor uppe i lyan. Tidigt kanske en del tycker men skönt att ha de gjort känner jag som inte orkar mer än att komma hem om kvällarna i veckan.
 
Lördagsmorgonen här kunde annars startat i katastrof då Milas pyjamaströja brann upp. Hur de gick till vet jag inte men när Mila (utan pyjamaströja) och jag satt i köket och väntade på frallor ropade Elton till mig:
- Mamma, de bjinner visst lite häj.
- Va?
- De bjinner här.
På soffbordet låg Mila tröja och pyrde i lågorna och jag slänge min badrock över och kastade ut allt genom fönstret. TUR att Elton var i soffan. Mila måste råkat lägga ngn del av tröjan när hon tog av den nära ljusen som ändock var värmeljus i ljuskoppar. Men men - de går jäkligt fort!
 
Mila har även klippt sig lite själv här - numera har damen saxförbud. Det händer en del runt den lilla donnan just nu. Hon kan allt själv och är tjurig som få. Ordet "ajdig" hörs ofta tillsammans med tjuriga blicken.  Det blir att räkna " ett, två, tre"flertalet gånger om dagen. 
 
Nu väntar soffan innan sängen. 
Allmänt | | Kommentera |

Ge mamma ett smile :)

 
Försökte ta lite kort på barnen i helgen som gick. Jag skulle verkligen vilja ha kunskapen att redigera bilder dvs. kunna Photoshop riktigt riktigt bra. Jag ska någongång, när tid infinnes i livet, gå en kurs för att lära. Samma sak när de gäller fotografering - har hittat spännande och som jag tror givande kurser på nätet MEN just nu finns inte tiden och jag kommer inte lägga pengar på något som jag kanske inte kan gå in i till hundra procent. Fram tills dess får jag fortsätta knäppa mina bilder och hoppas att någon av många blir bra! 
 
Lycklig Eltonman 
Fokuserade - storebror hjälper lillasyster knäppa!
Fängelsebilder?   
 Mila var den som var mest med på noterna denna dag! 
Okej, ett litet gömt smile tillslut.
Älskade barn! 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp