Livet i Småstaden

Och- lite mer Stockholm!

En härlig helg i Stockholm är över. Vi vandrade kring på Söder i lördags och shoppade lite innan de blev bowlig. Uppskattat av de små. När vi sen kom hem till Amanda och upptäckte att vi hade fel nyckel var humöret nere i botten. Den medköpta maten fick ätas i trappuppgången innan vi tog oss till ett mysigt fik för lite kaffe och choklad innan mamma kom med rätt nyckel.
Svirade om lite snabbt och åkte till Skeppsholmen för köruppvisningen i Erik Erikssonhallen. Elton och Mila skötte sig bra men de tyckte nog att de var rätt långa 1,45 timmar. 
Efter konserten blev de tapasmiddag vid Hornstull.
Innan vi for hemåt Smålandet igen hälsade vi på ute hos kusin Cillian i Nacka för lite lek och bus. Eftersom de började snöa och vara jäkligt dåligt väder fick vi ge oss hemåt ganska så skapligt för att undvika att de blev värre. Efter Nyköping lämnade vi det dåliga vädret bakom oss som tur var- bara blåsten som hängde i. 
 
Annars är nu Elton helt kry igen och tillbaka i skolan.  Mila har blivit förkyld och hostig och även jag har haft ont i halsen och är nu rätt förkyld och lite däppt i snoken! Vi hoppas på de bästa och att vi snart är på banan allihop.   
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress