Livet i Småstaden

Veckostart...
Måndag igen - vi vaknade vid 0545 och somnade om gott på soffan till 08! Då började Elton dagens lek medan jag halvslumrade under täcket tills jag hörde att de porlade -Elton hade hittat pappas vattenbägaren från gårdagen och lagt den ner i soffan så vattnet var i en fin pöl på golvet! Dags att pallra sig upp..

Halv tio var vi på BVC och halv elva var de föräldragruppsträff! :)  Mellan där passade vi på att besöka Fillan som fortfarande är hemma i Vimmerby eftersom hon varit sjuk i helgen! Hon åker tillbaka i eftermiddag och på onsdag följer vi hennes väg. På onsdag ska hon dansa bal i Växjö och vi ska dit och titta. Efter de checkar vi in på hotell för att sedan styra bilen mot Kalmaret och syster Amandas examen från Linnéuniversitet! En fullbokad vecka med roligheter. Vi kommer sakna David bara som inte kan följa med...

Nu sover Elton och eftersom vädret tillåter innevarande så ska jag nog försöka dammtorka de dammiga ytorna i huset - de var ett tag sen och nu syns de t.o.m utan solens strålar. Men, vem har tid för städning när de är fint väder ute?