Livet i Småstaden

Vildmarkshotellet på Kolmården!

 I helgen var vi medbjudna till Vildmarkshotellet i Kolmården för födelsedagsfirande. En helt underbar helg som vi kommer att minnas länge. Lägger upp bilder från helgen som först innehöll djurparksbesök och påhälsning hos tigrar, zebror, noshörningar, elefanter, apor och slutligen delfinshow! Efter det var de SPA besök som bjöd på relaxing, bad och såklart Merseyside derbyt via IPad. Senare på kvällen uppvaktade vi Lena och åt lite förtugg innan vi blev bjudna på exeptionell god mat på hotellet. Jag åt en hel perfekt tillagad oxfilé kvällen till ära. 
 
Inledande djurparksbesök.
Tacobuffé till lunch med  fin utsikt!
I väntan på att överraska farmor senare på kvällen...
...äntligen kom hon! 
Mor och fyra ståtliga söner...
Födelsedagsbarnet och kvällens huvudperson! 
 
 
Kanonhärlig SPA och badavdelning med Bråviken som bakgrund. Att de på söndagen var helt gudomligt novemberväder gjorde ju inte saken sämre.  Utsikten från vårt hotellrum var helt magisk när man drog undan gardinerna.De gick att sitta på ballkongen i lä och njuta av solstrålarna i värmen!
 
På söndagen efter blev de ytterligare bad för vår familj. Efter god frukost och lek i lekrummet åkte badkläderna på och barnen lekte som aldrig förr i poolerna. Lite mindre folk än dagen innan.  Bassängen med strömmar var mycket uppskattad. Vi har två vattendjur till barn, inget snack om den saken. Elton plaskade och hoppade överallt och Mila fick man absolut inte hålla i vattnet. Hon skulle simma själv och gjorde de med bravur. Låg och flöt med sina armpuffar, runt runt i strömmen. Kom vi för nära blev hon arg och sa NEJ väldigt bestämt. 
 
Miljoner bilder, jag vet. Efter bredbandsbyte går det superfort att ladda upp.