Livet i Småstaden

Kallt & Klart...
Vilken underbar de ser ut att vara ute. Klart och kallt. Jag ska dressa om om något tag, allra senast innan tre, och bege mig ut och skotta undan snön som kommit under natten och tidig morgon! NU tycker jag det räcker med snö för ett tag, är ändå lite glad att vi nog kommer ha snö till jul!? För visst kan inte denna meter snö som kommit den senaste veckan försvinna så fort?  Ska de fortsätta snöa såhär slår vi förra vinterns snörekord med hästlängder!

Elton är inte jätte förtjust i snön. Tror de mesta är att de snöar när vi varit ute och blåst så han får snö i ansiktet. Han ser ju även ut som en lite michelin i sin termodress vilket nog inte gör de jätte smidigt att ta sig fram! Han slänger sig bakåt i snön när han kommer ut vilket vi tror kommer från dagis och att de andra barnen gör änglar! Lille sötnosen.. Hoppas de är ute på dagis nu och njuter i de fina vintervädret!!!

Jag ska nu faktiskt försöka checka in oss på flyget om lördag! Har aldrig gjort de innan så de blir en ny erfarenhet! Hoppas på det bästa...!!