Livet i Småstaden

Åter i den pluggande vardagen...
Nu har skolan verkligen satt fart.. Sitter med den engelska boken o kompediet hela tiden känns de som utan att något fastnar. Börjar bli lite smått panikslagen men hoppas att de kommer snart..

De två sista fotbollsmatcherna har slutat med förluster med, 2-1 mot Värnamo och 2-3 mot Sils! Tappade i och med de andra platsen i serien samt även den chans till serieseger vi hade känning på . Nu är de 7 poäng upp till Värnamo och har svårt att tro att de kommer tappa så pass mycket! Att knipa andra platsen ska dock inte vara allt för svårt.. 
Är för övrigt i en fruktansvärt usel form för tillfället som ja hoppas ska släppa någon gång.. Känns som de finns så mycket mer att ge men att de bara inte fungerar.. 

Va på fest hos Emma i lördags! Var några som jobbat ihop i sommar! De va riktigt roligt... Drack kanske lite för mycket när vi kom till Harrys bara, nga drinkar för mycket förstörde i princip hela min söndag! Kom inte upp ur sängen förrän 1530, men det var bara o bita i det sura äpplet.

Just nu sitter Lina och jag men vårt roliga Business Relations arbete om Japan! Börjar så smått bli klara, men frågan är väl hur bra det bli!??
I morgon kommer Anna hem igen, ska bli roligt o se hur hon haft de! Blir en fika på Brödis o lite snack!  Måste ju planera vår kommande Ullareds resa!
Ev Håkan Hellström på  lördag med, de vore roligt! Men får se hur de blir med den saken!

Fillis blir femton idag me, så kalas till kvällen! Grattis lillasyster!!
Linnéa

Hur kan Pallen fylla femton??!! Hon är ju bara åtta;)

Anonym

haha..ja du ponch, ingen aning..tiden går fortare än man tror! ;o) hehe hoppas allt e bra med dig!! kramis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress