Livet i Småstaden

varför tänker man bara och inte handlar?
japps, hade ja gjort som jag tänkte för ca 3 veckor sedan att köpa en liten hårddisk och lägga över alla bilder och dokument som man vill ha kvar på för att  vara på den säkra sidan - Ja, då hade de varit säkert nu!! 
Vår dator har troligen craschat - KUL! Snälla Pontus och Carro var här en sväng ikväll och kollade lite och jo, den måste nog ominstalleras - vilket innebär att jag i detta nu- i felaktigt läge- lägger över alla dokument med en oroande känsla av att datorn väldigt snart kan lägga av och allt kan vara borta! Men har kommit en bra bit nu så en del är sparat iaf..

Hur som, en bärbar hårdisk står på inköpslistan framöver! Kanske även en liten dator om denna inte går att få att fungera! Vem vet.. Hursom - varit en skön skön söndag!
Vilken match mamma och pappa fick se nere på San Siro i Italien i eftermiddag. Inter-Atalanta 4-3 och två mål av allas vår Zlatan! Kan de bli bättre?  Hade gärna suttit där nere med dom nu i en ljummen italiensk majkväll och druckit ett glas rött och bara njutit! :) Lite avis är man allt...

NU ska ja fortsätta min städning av Davids garderob ;) Sen är de min som väntar...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress