Jag går en kamp...

 

Hjärnan är inte dum. Det är inte för intet jag kom hem efter med fyra chokladkakor härom dagen.
 
De icke bakande chokladbollarna häromkvällen är numer bakade. Jag drog med mig lillpluttan igår som inte var sen att hänga på! Ett smakbett på varje boll hon rullade blev de. 
 
 
Jag går som rubriken säger en kamp. Kampen mot sötsuget. Denna vecka är hemsk. Jag får liksom verkligen lägga band på mig själv och kämpa för att inte trycka i mig allt onyttigt som går. Jag skulle kunna äta allt och de känns som att jag aldrig blir mätt. Ge mig mer mer - MER.  
 
Jag har inget sockerförbud eller godisförbud. Jag äter allt men inte jämt. Godis, chips och allt det där lilla extra försöker jag spara till helgen.
 
Febern hänger fortfarande kvar här i huset. Stackars liten är ganska tagen men vi försöker låta kroppen jobba så mkt som möjligt utan febernedsättande. Fast inför natten blev de supp i förebyggande syfte för att hon ska få sova så mycket som möjligt. 
Jag har jobbat i eftermiddag några timmar och hunnit med en löptur i blåst och snö med Jossan. Skönt när man är hemma nöjd och glad. Fin start på torsdagskvällen där jag sen mestadels kramades med en sjuk liten flicka.

Nu farmen som jag följer slaviskt vilket nog märks! 
Allmänt | |
#1 - - Jossan:

Tack vännen💗 stor kram till familjen!!!!

Svar: <3
Cornelia

Upp