Livet i Småstaden

Gotland 2014...

 
 
Nu är vi hemma igen efter fyra dagar på Gotland. Två härliga sommardagar och två mindre bra och regniga dagar. Men allt blir vad man gör de till. Under de första dagarna med blå himmel och sol hann vi med en hel del. Startade med en förmiddag ute på Furillen.  
 
 
 
 
Åkte sedan vidare till raukarna på Fårö där vi tog fram grillen och åt lunch.  Efter det tog vi några timmar vid Blå Lagunen för att sedan åka tillbaka till Slite för grill och "stughäng" fram till småtimmarna.
 
 
 
Dag två blev de strandhäng vid Åminne - det blåste dock lite kallt och den riktiga sommarvärmen saknades men sög in sommardagen ändå! 
 
 
 
  
Lördagen stod de Kneippbyn på schemat. Vi hann med att åka en del karuseller, hopppa i hoppborg och hälsa på i Villa Villekulla innan regnet kom. Då gömde vi oss under tak medan modiga barn och Thomas körde fullt ös i ett nästintill folktomt badland.
 
Mila vägrade nästintill att lämna Pippihuset och den sovande Pippi. Där kunde vi blivit kvar hela dagen...
 
Tog en fika på Krusmyntagården i söndags där jag åt en underbart god macka med fetaost och pesto. Ät den om ni har vägarna förbi. Får inte missas!
 
Vi bodde jättebra i Slite i Anna och Johans hus. Kan rekommendera att hyra detta boende om man är sugen att semestra på Gotland.
 
 
Nu är vi hemma igen efter fina dagar. Det var ett gäng trötta föräldrar och barn som klev av färjan i Oskarshamn igårkväll.  Hem kom vi tillslut efter mycket strul med båtturer hit och dit då vi först bokat resa med Gotlandsbåten till att börja med. Fem timmar innan vi skulle åka fick vi beskedet att vi var avbokade på hemresan och att de inte skulle boka om oss som utlovat. Vi var tvungna att lösa detta själva. Det gjorde vi  tillslut efter timslånga telefonköer och havererade bokningssystem.Jag stressade upp som en tok - lite så jag funkar, och kom inte ner i semestermood förrän sent på kvällen.
 
Hursom, tack vänner för en härlig gemensam semestertripp!

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress