Livet i Småstaden

Tjejvasan 2015!

Här kommer bildbomb från helgens bravader. Uppladdningsmatsäcken beståden av äggmacka, ägg, bar och banan. Såklart.
Vid start i Oxberg. En kall härlig morgon.
Underbara spår och toppenväder.  Spåren var verkligen helt underbara. De märktes knappt att kanske 5000-6000 åkt innan och att de dagen innan åkt runt 7000 st. Helt sjukt bra spår. Sol sol sol - underbar sol!
Nu kör vi snart -
...hela gänget innan start.
Wihooo - nerräkningen har börjat.
Längs fram i tolfte startled. Mycket viktigt!
I mål i Mora - så jäkla kul! Jag fick nästan lite tårar i ögonen när jag svänge in på upploppet och såg målet längst bort. De tre milen gick otroligt bra och enkelt. Jag gick i mål på 2,23,24 - plats 648 ( har jag sett nu i efterhand) och kände att jag kunde åkt ännu mer. Otroligt nöjd med mitt lopp. Med tanke på att min första gång på längdskidor någonsin var den 30/12 förra året känner jag mig osvenskt stolt över mig själv och mitt lopp. 
 
VILKA SKIDOR jag hade sen. Lämnade in dom på vallning och vilken vallning. Frågan är om man ens kan kalla de jag styrt med tidigare för just vallning. Glidet var hur grymt som helst för att inte tala om fästet. De gick hur enkelt som helst i uppförsbackarna och hur snabbt som helst nerför. Med andra ord, med tanke på väderförhållandena som rådde, kan man säga att vi hade de absolut bästa förutsättningarna. Perfekt! 
Madde i mål..
Jossan & Amanda...
Helen...
...och Anna! 
Gött kämpat gänget!!!
Dags för skumpa och skålande för en avslutad Tjejvasa och avslutat Tjejklassiker!

Fasen vad vi är bra :) Firade med god mat och dryck framför brasan i vår härliga "stuga" och njöt av sista kvällen med gänget. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress