Happy New Year!

Snart ska vi göra oss iordning och åka utåt Solbacka och Johan, Anna, Vilma, Kajsa, Silver och Showman för att fira in 2010!  Trerättersmiddag väntar och vi blir kvar över natten så lite gott rödvin kan intas! Kommer bli en kanonkväll om jag känner våra kära vänner rätt!

David ska nu inta bastun för lite obligatoriskt nyårsbad- jag hoppar faktiskt det i år! Ligger just nu framför brasan och värmer mig men en hemskt magvärk som jag hoppas ska kunna botas av lite pills. Elton sover i vagnen - vi laddar helt enkelt upp för kvällen!


GOTT NYTT ÅR önskar vi Er!
Allmänt | | Kommentera |

Julen 2009

Vaknade upp av en glad liten Elton som kom inburen av David julaftons morgon! Vi öppnade paketen från strumpan i sängen och myste lite innan det var dax att bege sig till Klemensgränd för julfrukost! Elton åt sin banangröt så duktigt! :) 
Lunchen intogs hos min farmor och farfar innan den var dax för Eltons första Kalle! Det var intressant i ungefär fem minuter innan han ville göra annat, bla leka bland paketen! 
Tomten kom till oss efter Kalle - inga sura miner från Elton som glatt låg mitt i sin julklappshög och njöt av allt omkring. Efter ngn timme styrdes bilen ner till Klemensgränd för dagens andra julbord - lika gott som de tidigare! Ytterligare paketutdelning och mys på kvällen innan vi begav oss hemåt för att slumra in! Lika trötta alla tre kändes de som!
Snabbt och effektiv summering - låter bilderna tala istället!
Familjefoto..;)
Fille, Elton & Amanda
Systraskaran...

Eltons första paket från tomten...
Elton någonstans i pakethögen!..
Provar nya bobbycaren från mormor och morfar! TACK...
David och Sebban..


Åh, mer paket...

Jag fick en gååååstol! - tack farmor och farfar!

Då var juluppdateringen klar! Från och med nu blir de mer kontinuerligt bloggande, tror jag! 
Allmänt | | En kommentar |

En liten hälsning från ett hotellrum i huvudstaden...

Elton sover i sängen brevid mig, den stora älsklingen duschar och snart ska vi bege oss ut och ha lite familjemys! :) Har precis kört in mamma och Fille till centrum, det är ju inte direkt som att "bara köra in" - utan det tog sin timme! hehe..

Igår var vi på bio - Luftslottet som sprängdes - så synd att det var sista delen! Jag vill bara ha mer, mer och mer!..
Nu ska jag bättra på mitt utseende lite om det går, ge min bebispojke lite mat eftersom han vaknat sen ska vi ta tag i dagen! Kan bli ett besök hos vår granne också - IKEA!

Allmänt | | En kommentar |
Upp