Ölandet...

 
 
Lägger in lite bilder från Ölandet. Vädermäsigt kunde våra dagar varit bätttre men mycket beror på sällskapet och vi fick tre mycket fina dagar innehållandes de mesta av allt! När vi kom ner under måndagen blåste de storm och regnade även mellan varven. Vi tog en sväng ner till stranden, hoppade på hoppmatta, lekte i lekpark och barnen badade. Om kvällen blev de en pizza i Köpingsvik och sen "stughäng". Stughänget blev rätt hektiskt med tanke på att åtta personer i olika åldrar skulle trängas på en yta om 10 kvadratmeter. Trötta barn och trötta föräldrar.
- Till och med minkar har de bättre, utbrast David tillslut!Tisdagens bestämde vi oss för att åka till Leos Lekland inne i Kalmar. Ett bra val! Barnen älskade det och jag hade också gärna varit med och lekt mer än jag var men agerade för de mesta bebis och väskvakt! Väl tillbaka sken solen och vi styrde kosan mot stranden där vi fick några fina timmar. Vi hann även med att söva barn, grilla och äta innan regnet kom på tisdagkvällen.Onsdagen bjöd på molnigt väder på morgonkvisten men sprack upp och blev riktigt fint på eftermiddagen innan vi åkte hem! Man kan nog inte begära mer av vädret ändå som vi faktikskt visste skulle bli dåligt innan vi åkte utan vara glada för den sol vi fick!

 
 
Ett par riktigt finfina dagar med härliga familjen Svensson!
Tack
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

Ett litet hej...

 
Tittar in och säger hej en kväll som denna. Tyskland-Italien på tv:n - Balotelli har precis satt en riktigt rökare. Grymt mål. Tog de Italien till finalen månne?!
 
Tänker mig lägga upp lite bilder från Öland och midsommar men jag kommer aldrig till. Men de kommer nog framöver någongång.
 
 
Idag har miss Mila blivit tagen på kort för att snart få sitt pass och därmed sin ticket till Kroatien! Sist vi var på passexpeditionen möttes vi av en riktig surtant - idag var de en mycket mycket trevlig tjej bakom disken! 
 
Nu ska jag fixa lite knäckebröd till mig och sambon och fortsätta kikandet på semin. Vad gör man sen om kvällarna när fotbollen är slut helt?! Förhoppningsvis har väl den riktiga sommaren kommit så man kan grilla och sitta ute!
Allmänt | | Kommentera |

Lek lek lek...

I brist på sol är vi i Kalmar på Leos Lekland! Det leks leks och leks för fullt! Just nu är de krig i bollhavet - jag är bebis, kläd och väskvakt och parkerar i en soffa!

Allmänt | | Kommentera |
Upp