härlig morgon!..

Hade svårt att sluta snoza och gå upp idag - men kl 0650 kom David in och sa att de var frukost på altan! Blev jordgubbar med mjölk, macka, kaffe och ägg! LYX! Så mysigt att sitta och äta frukost ihop och läsa tidningen i solen! Jag smälte! Det gjorde min dag - har gått med ett leende på läpparna hela förmiddagen idag :) ÄLSKAR DIG!

Idag har de ju faktiskt varit lite mulet ute under dagen - men värmen är de inget som tryter på!  Vi åt smarrig sommarlunch idag, pasta och tomatsås med fetaostsallad bestående av lök, tomat och gurka!  Fetaosten är min favorit! Ni som inte provat apertina HEL bit - gör det! Den är gudomlig!

Ikväll nu känner jag att jag skulle behöva röja i sovrummet. Alla kläder ligger inte i garderoben utan på tvättkorgen, på byråerna eller på golvet! MEN jag tar de piano! Det kommer fler dagar och nästa vecka ska jag slöa och fixa och dona hemma! Då är de semester - mycket skönt! Min första riktigt semester, eller inte, har haft en innan! Men under studietiden har de blivit jobb på sommaren! Som jag iofs trivts riktigt bra med men nu är de guld att få ha semester som alla andra!! David kommer vara hemma sju veckor! Så Sex veckor ihop blir de totalt.. Kan de bli bättre?!

Allmänt | | Kommentera |

the monday..

dagen har gått fort faktiskt.. trots att jag drömmande tittat ut genom fönstret och önskat mig semester! Men tror denna vecka kommer löpa på ganska fort ändå! Tänker nog gå lite tidigare på fredag med! Kanske t.o.m redan på torsdag! Allt handlar om hur mycket jag hinner med sista dagarna! Har min " att göra"-lista som jag prickar av punkt för punkt på! :)

På onsdag ska vi till socialförvaltningen och "erkänna" faderskap eler vad det heter! Känns skönt att ha de gjort innan den lille kommer ut! Kanske är dags att packa BB-väskan med som alla frågar om! Har tänkt några gånger att göra det men de blir aldrig av - har inte en del saker hemma som behövs så då blir de att jag lägger ner de! Men dags att ta tag i de nu - kan ju faktiskt ( vilket jag inte tror) komma vilken dag som helst nu! Nu börjar dagarna inför BF krympa i rätt rask takt!

U21- final nu - jäkla osis att Sverige inte är där bara! De var de värda!

Allmänt | | 2 kommentarer |

överraskning - semifinal- dop- bröllop..

Helgen har varit minst sagt händelserik! Vi tar de från början med start fredag morgon då pappa överraskades av oss (Amanda, Fille, jag och Dave) då han i vanlig ordning var på väg till jobbet! Det blev snabbombyte och vår färd för dagen började! Det första stoppet  var redan vid Åkeborondellen där frukost, bubbel och jordgubbar intogs. Färden styrdes sedan mot Gocarthallen i Bruzaholm där de blev lite tävling och en hel del varv runt banan. 
Laserdome var ytterligare ett stopp på färden, denna gång i Borås, innan vi kom fram till det slutliga målet på resan- England- Sverige på Ullevi- och vilken match sen! Grymt...Synd att Sverige inte nådde ända fram bara!

Igår var vi på dop ute i Gissen för Kalle! I samma veva gifte sig Jossan och Thomas! Så underbart vackert och fint! Många tårar fälldes. Vilken dag! Stort Grattis till Er familjen Svensson! :)
Kvällen avslutades inte förrän kl 0330 så väl hemma kl 0400 kröp vi i säng - rätt trötta men kvällen var helt otroligt rolig och bra! Vilken dag!!  Vi är så glada att vi fick vara med och uppleva det!

Igår blev de sen morgon men väl uppe blev de sol och bad hos mormor och morfar! Jag har badat för första gången i år - oj oj oj, de tog ett tag första gången men sen var de inga problem! Otroligt skönt att svalka sig i denna hetta...
NU väntar ytterligare en veckas jobb innan jag får SEMESTER! Som jag längtar - David började sin i fredags och JAAAA, jag är avis! ;) 

Trevig måndag!!!
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp