Skönt med fredag...

Fredag, välbehövligt!!!

Jag har under två dagarna nu fått totala dippar under arbetsdagarna, helt seg och gone! Tagit mig friheten att under dessa perioder gå ut för frisk luft, de har hjälpt! Nu ska jag sega i helgen, bara ta de lugnt och skönt!

Köpte påskliljor för att få de lite påskigt ute i tisdags - dessa står fortfarande orörda och dessvärre ovattnade med tyvärr. Vi får se om vi kan rädda dom! Tänkte ta hjälp av Elton att plantera i morgonförmiddag!

Nu blir de grillat hos mor och far! Skönt att slippa laga mat. Jag känner mig rätt mör i kropp och knopp faktiskt!

Är alla med?! Dååå SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR vi - som Elton skulle sagt, HEEELG!
Allmänt | | Kommentera |

Filmkväll, eller kanske inte?

Våra vardagsfilmkvällar slutar som vanligt. David sover som en gris i sin del av soffan trots att de är han som insisterat på att vi skulle kika. Jag försöker förgäves moffa på honom så han ska vakna,  tills jag/vi inser att de inte är lönt och stänger av och kryper till kojs!

Då slog de mig: månadens roliga nöje, räkningarna, ligger på hög och måste in i systemen! Sagt och gjort. Huset sover och jag sitter i en upplyst vrå och blir fattigare och fattigare för varje papperslapp som byter hög.

Nu ska jag dock sova! Min sista jobbfredag på mkt länge väntar i morgon! Dvs, den där jobbfredagskänslan kommer fattas ett tag framöver! Men de kan jag gott ha! :) Godnatt!
Allmänt | | Kommentera |

Dax för onsdagkväll!...

Ytterligare en halv härlig vårdag snart till ända! Är ledsen att behöva meddela Er som inte kikar på vädret men de tisslas och tasslas om att de ev kan bli SNÖ till helgen- upp till en dm?! Huur kul låter inte det?! Tråkvädret verkar ju redan vara här:/ Sen ska nästa vecka, påskveckan, bli kall! Inte kul de heller. Hoppas vi alla njutit nu och inte plockat bort alla vinterkläder helt än!

Idag hade vi härligt sällskap på lunchen på jobbet. Frida och underbara lilla söta Olle var på besök! Jag har även fått vår lilla vagnmobil som jag köpt av Frida och Ida!

Gå in och kika på allt fint de har! http://www.litenen.blogspot.se/Supersöt

Den har Eltonmannen och jag monterat upp på vagnen nu och fixat och donat med! Försöker få med Elton i de flesta förberedelser inför den lilles ankomst! Sen får vi väl se vad han säger när vi väl sätter ner lilla knytet framför honom - när bebisen väl är här! Och tänk ändå, tre veckor kvar - 22 dagar + kanske 14! De är ju ändå snart liksom! Men snälla låt mig inte ligga på BB på Valborg! Då fyller jag år och de är CL-final!  Då vill jag vara hemma!

Om en vecka vid denna tiden har jag slutat jobba - går hem på mammaledighet den 10 april och har tagit två semesterdagar nästa vecka! Så, snart är man då den där hemmamamman på heltid, igen. Men nu kör vi på ytterligare en veckas jobb! Sen så...
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp