Nyårsbastun...

Avklarad för min del. David och Eltonmannen bastar för fullt nu.. Elton har precis sovit dagens pass för att orka med kvällen..

Jag ska snart bege mig hemåt och fixa outfiten.. Dagens till ära kanske inte en svart klänning. Tro för den skull inte jag uppdaterat garderoben med någon färgglad blåsa. Nix, jag har hämtat den ur mammas garderob..

GOTT NYTT ÅR passar jag på att önska.. Vem vet, sista inlägget 2010?
Allmänt | | Kommentera |

Dagen...

Elton leker själv som aldrig förr - med läragåvagnen som han inte brytt sig ett dyft om tidigare, men nu, när de stod startklar att placeras i garaget blev den superintressant. Ett tecken på för mycket leksaker kanske?

Den lille sov som en kratta inatt, igen! Rouletten var inte på vår sida... David tog över vid 04 efter att jag kämpat här några timmar. Vi vaknade allihop vid 09. Mitt huvud var tunkande tungt och de kändes som jag behövde x antal kaffekoppar för att komma igång! En till frukost hjälpte och nu är vi pigga och startklara för att åka och hälsa på Lena och spendera några av de sista timmarna år 2010!

Allmänt | | Kommentera |

Kvällsing...

Så har även denna lediga dag gått! Jag njuter för fulla muggar att spendera varje vaken minut med mina grabbar! Man blir fulladdad med energi och att jobba om måndag igen känns inte helt hemskt! idag har vi spenderat dagen ute för en promenad med pulkan och sen inomhus. Jag hann med de där ärendena på stan jag redde om. Skönt...

Tog svängen in på syrret och köpte morgonkvällens dryck till huvudrätten! Fröken Lindgren, som aldrig annars köper vin för över 100 lappen, drog till med ett Amaronevin kvällen till ära!
Nu är de kväll. Elton somnade precis in, tro det eller ej! 22 brukar ju annars vara hans sovtime nu! Hoppas han får sova hela natten. Fick en supp innan sänggång då han hela tiden petar i munnen och säger aj  aj aj... Hörntänder både uppe och nere är på gång att spricka igenom!..

Jag sitter och hoppas på att David hyr med sig tredje Twilightfilmen hem efter träningen. Jag har, tvärtemot alla andra, inte sett den än. Vore en bra avslutning på kvällen...

Annars har snart ytterligare ett år gått. Sa någon att tiden fullkomligt springer iväg.? Om jag inte räknat fel blir jag 27 nästa år.. Eller? Jag var ju nyss 17 för böveln...
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp